Playback lag on LAN

Info and support on remote viewing on a Hikvision product.
malford
Posts: 12
Joined: Sat Jul 16, 2016 10:55 am

Playback lag on LAN

Postby malford » Thu Feb 09, 2017 9:57 am

Hello.
I'm having issues with laggy local playback via LAN on my iPad air2 128gb, all apps closed and memory cleared.
When I try and view cameras I'm getting lots of lag with the iVms software set at "fluent"

My 6 camera NVR is plugged directly into my ASUS RT 87U router which also has the latest firmware installed.

Port forwarding active on router on the following ports:

80
554
8000
443


Just tried uploading a screen grab but telling me file to large :|

adam
Site Admin
Posts: 130
Joined: Thu Jul 14, 2016 2:50 pm

Re: Playback lag on LAN

Postby adam » Thu Feb 16, 2017 5:01 pm

Is this when viewing 4 at a time? Is the Wifi signal strong? IS much else being transmitted over the network at the time?

promates
Posts: 1
Joined: Wed Nov 15, 2017 1:01 am

Re: Playback lag on LAN

Postby promates » Wed Nov 15, 2017 1:18 am

i also have same problems but different situation.

Firstly, sorry for my bad English. i will try to explain my problems.

i already install iVMS-4200 Client to my pc.
for live view, there is no problems.
however for playback, that problem occur.
lag happen when we try to move video to specific time.
for example. use the mouse move to time 17.58. than lag happen. i need to wait some time it just a few seconds (10 - 20 seconds).

may i know whats the problems is?


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests